DEGUPJANTUNG

Mar 5, 2011

jelesnyer sebab header diorang lawa!!

Assalamualaikum (^_~)

Holla peeps! How are you today?? Ececehhh bajet anwar hadi pulak!

Orait2..mood untuk berblogging tiba2 muncul dalam diri aku. (maybe sebab dah puas tidur after kepenatan bergotong royong)..So, entry kali ni aku nak share dengan you olss beberapa header yang pada pendapat aku so cute, smart and stylo plus wow!


Before that, aku nak minta maaf sangat dekat tuan punya blog if aku copy header ni tanpa kebenaran. Aku copy header2 ni masa broadband aku ni ngah wat perarakan siput babi kan, so memang lembab nak mampos lah..Aku tak leh nak drop komen kat blog tu sebab loading lama giler..kebetulan aku tengah rushing nak siapkan esaimen..Oleh itu, aku ambil keputusan untuk copy header mereka tanpa drop any comment..so sorry yah...

Baiklah..tanpa membuang masa lagi, mari kita saksikan header siapa yang kena!!




Suka picture FL pegang payung tuh!! Cantik kan?! Yelah, blog famous header mesti gojes..Okay, header ni aku bagi 10/10..boleh??


http://faziera193.blogspot.com/

Header atas dan bawah dari tuan punya blog yang sama..Yang latest, kat atas tu lah..tapi, aku letak jugak header lama ni sebab aku rasa header ni cute!...perfect 10 LOL!



http://masluvnerul.blogspot.com/

Comel tak comel tak?? hehe 9/10 tuk header Kak mas ni..Memang sesuai lah header kartun style kanak2 sebab Kak mas ni bakal cikgu..haruslah ceria sokmo!



http://andyhowtt.com/

9/10. Hoyehh fall in love dengan rumput hijau tu and that sweet butterfly. Perasan tak, tagline kitorang lebih kurang?? (HOT and COOL) Seriously, aku tak tiru Andy sebab masa jumpa blog dia aku dah pun guna ayat ni kat profil aku..harap Andy faham ye..:p



http://eyla-comtesse.blogspot.com/

first time aku jumpa blog ni, dalam hati aku, alahaii sweet nyer...huhu 9/10 for this header. Owhh aku dah baca latest entry blog cik zainatun ni pasal Chris Medina. Seriously sedih lah beb!! Nak tau apa cerita, singgahlah blog ini yah..


http://shafaza-zara.blogspot.com/

Hurm much more better dari header yang dulu. Simple but nice kan?? Aku bagi 9/10. Kalau Kak Zara put her picture on this header, sure aku bagi perfect ten! (^_~)

shazwani hamid's blog

Bagi korang, header ni mungkin biasa je..tapi bagi aku, header ni simple but smart. Sekali pandang kita dah tahu blog dia pasal apa..Seriously blog dia best terutama untuk girls yang suka fesyen. Aku bagi 8/10 :p



Amacam, lawa tak header diorang?? Maybe banyak lagi header2 yang lawa tapi aku letak header mereka2 yang aku follow jelah..Lagipun, tak laratlah nak letak banyak2..Owhh lagi satu, rating yang aku bagi tu atas pendapat peribadi ye...sekadar suka2..at least, dorang ada header yang lawa, aku?? nan ado!! hahaha


till then, tengs for reading this entry.

take care coz i always care..

salam sayang..papaiii (^_~)



Ilham dari hati : Bila nak dapat header lawa ni?? hehehe

15 comments:

  1. Thanks dik.
    Oh, sengaja tak letak gambar sendiri sebab sebelum ni dah pernah letak. Lagipun, tak cantik mana pun diriku nak letak gambar sendiri di header. Dulu kena gelak je dgn orang sebab letak gambar sendiri.

    SO, dari kena camtu, lebih baik la tak letak. Plus, my personal designer pun kata, lebih baik simple dari mencolok mata~

    :)

    ReplyDelete
  2. huhu..ya kan..jeles dengan headr blogger lain yg lawa2..huuhu..nak jugak..tp tak tau buat..

    ReplyDelete
  3. kak zara : wahh terharu nyer akak drop komen kat cni..nak nanges boleh?? haha

    tp siyezly header n template bru blog akak, SUPERB! less is more kan?

    EJA: haha kiter lagilah tak tau nak buat..maybe EJA boleh tanye sape2 yg ada service ni..

    ReplyDelete
  4. wah..perfect 10! terharu giler...hikhik thanks aisya! ^__^

    actually header yang lame tu amek kat BTemplate, and then ade blogger lain singgah blog cakap

    "blog kita kembar seiras la.."

    ah sudahh..tak nak la orang cakap ada copycat mane2 kan, hihi tu yang cepat2 download adobe and godek2 sana sini..maka terhasil lah header yang baru..heee

    ReplyDelete
  5. faziera : wahh buat header sndiri ye? teror lah! honestly, header tu mmg lawa pon.boleh lah amek tempahan pasni..

    ReplyDelete
  6. sayang! Thanks ye buat entry pasal akak? Hihihi. ni bf akak yg designkan header. Lawa kan? Thanks again!

    ReplyDelete
  7. header sy tak leh masuk sekali ke?huu

    ReplyDelete
  8. header faziera cantik. suka2 :)

    ReplyDelete
  9. al-hakim : alamak! sori :p

    hamzah : hehe tp header tu 1st impression kan? :p

    s.u.h.a : 100% setuju!

    ReplyDelete
  10. bile header ko nk cantik lak

    ReplyDelete
  11. blog aku xde header.. lg best.. hahaha..

    ReplyDelete
  12. patutlah ada trafik dari sini hahaha..tengs2x hehhehe

    ReplyDelete